2 of 3-daagse in het hart van de champagnestreek Epernay en Reims
Inclusief een halve dag zelf druiven plukken, druivenplukkerslunch, proeverijen …
We bezoeken een viertal ‘kleinere’ champagnehuizen en laten u kennis maken met het productieproces en hun top kwaliteitsprodukten : sabreren en proeven maar …
Iedereen wil in zijn leven wel eens de ‘Vendanges’ doen … maar wel geen twee weken … Samen met de echte plukkers genieten we op dag 2 van het ontbijt met champagne uiteraard.
Vervolgens trekken we de velden in en plukken maar …
Conceptie, opbouw, aansluitingen etc … in retail of op beurzen en opendeurdagen !
We ontwikkelen uw stand op maat, verzorgen de opbouw en afbraak op beurzen en in de winkels & zorgen eveneens voor de opslag en het onderhoud van uw stand.
De ideale formule om uw klanten te belonen en ze eens te verwennen.
De toekomstige ‘blockbusters’ speciaal voor u in avant-première.
Nadien gezellig netwerken tijdens een walking dinner of receptie.
De ruimtes worden uiteraard gepersonaliseerd en aangekleed met uw publicitair materiaal.
Uw eigen TV-spot voor en tijdens de pauze op het scherm behoort eveneens tot de vele mogelijkheden.
De Thorntonbank … het grootste farshore windenergiepark
Ontvangst met een champagne-ontbijt om sterke zeebenen te krijgen !
Vervolgens inschepen voor een heuse tocht en bezoek het windmolenpark op zee!
Gedurende de vaart vertelt een gids u alles over de kustvaart en havensignalisatie, over diverse boeien en bakens, over exploratie van mariene vogels en zeezoogdieren tot het kruisen van de internationale scheepvaartroute. Met als eindpunt de Thorntonbank, 30km buiten de kustlijn.
Lunch op zee en diner aan wal.
Oestertochten … Zeeuwse oester -en mosseltocht in Yerseke
Yerseke : het centrum van de oester- & mosselkweek !
We ontvangen jullie met een jenevertje, bezoeken een mosselfabriek en de oesterputten.
Nadien gaan we aan boord om de oesterpluk van nabij te volgen … op de boot krijgen jullie ook een uitgebreide ‘oesterworkshop’ … holle en platte oesters openen, proeven en doorspoelen met een goed glas wijn.
We sluiten de dag af met een mosseldiner aan boord of aan wal !
Stadsbezoeken in o.a. Gent, Brugge, Liège, Tournai …
Gent… een gastronomische wandeling door de geboortestad van Keizer Karel
Liège … La Cité Ardente: Découvrir Liège, et ses endroits insolites, en s’amusant
‘Van mijnstreek tot wijnstreek…’
De lekkerste wijnen in Belgisch en Nederlands Limburg
België en Nederland zijn niet echt gekend als wijnlanden, maar de wijnbouw is in beide landen in volle opgang en u kan er heel lekkere wijnen vinden. Wij laten u kennis maken met deze nog jonge maar veelbelovende wijnindustrie.
Kookworkshop met “sterren” chef
vanaf 10 personen
Zelf boodschappen doen op de markt met – beperkt of ruim budget – en met de gekochte ingrediënten maken jullie samen een driegangendiner …
dat jullie ook samen eten !
Cocktailmixen is eveneens één van de taken en zelf jullie wijn maken ook …
Gezond ondernemen …
Lekker eten en drinken én een goede gezondheid kunnen hand in hand gaan …
Met:
Prof dr.ir. Luc Lambrecht & TV-kok Philippe Van den Bulck
Welke onderwerpen zijn vandaag ‘hot & trendy’ in de bedrijfswereld ? Energie, economie, Europa, gezondheid, work-life balance …
voor elk onderwerp werken we samen met specialisten uit elk domein !
Originele VIP-arrangementen … van ‘light’-formules tot ‘luxe’-formules. Voorafgaand aan een concert in o.a. het Antwerps Sportpaleis, de Lotto Arena, Vorst Nationaal … wordt er eerst in stijl gedineerd en dan gaan we met een heuse ‘Oldtimer’-bus naar het concert.
Meer info kan u steeds ten gepaste tijde vinden via onze rubriek ‘hotnews’ of via onze nieuwsbrief.